Filem Sintétik YTS 005

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Barang Filamén sintétik
Warna Numutkeun pamundut konsumén urang
Ukuranna Sadaya ukuran
Diameter 0,07mm-0,3mm
Seukeut Padet, Segitiga

Kauntungannana:
1. Permukaan filamén anu cukup kasar;
2. résistansi suhu luhur;
3. nyerep tinggi sareng ngaleupaskeun;
4. permukaan cet sampurna;
5. Tiasa ngahasilkeun sikat cet kualitas luhur;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali