YTS Datar Trim Series 003

Pedaran pondok:

Bahan Produk: Nylon / Polyester
Gaya: Datar Motong
Tipe Pakem: Beavertail
Tipe Ferrule: Ujung Buleud, Stainless


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jumlah barang SIZE Kandel LENGTH OUT KASUS
Séri motong YTS-FLAT 1 ″      
1,5 ″      
2 ″ 5/16 ″ 1-15 / 16 ″ 6
2-1 / 2 ″ 3/8 ″ 2-3 / 16 ″ 6
3 ″ 7/16 ″ 2-7 / 16 ″ 6
3-1 / 2 ″ 1/2 ″ 2-11 / 16 ″ 6
4 ″ 1/2 ″ 2-15 / 16 ″ 6

KUALITAS PROFESIONAL:
100% Kapuasan Dijamin, Potong Potong Sikat nyaéta Premium; dimaksudkeun supaya awét sareng gampang dibersihkeun. Kamampuh anu luar biasa pikeun ngalaksanakeun padamelan gancang ku karya atasan.

Pas pikeun kanyamanan:
Sikat gagang kai ringan sareng gampang dicekel. Kanyamanan anu tahan pikeun padamelan anu panjang. Pakem ngamungkinkeun pangendali kualitas anu pangsaéna kalayan hasil anu luar biasa.

FILAMEN kandel:
Filamén sintétik ieu didamel nahan langkung cet pikeun ngahémat waktos anjeun sareng masihan anjeun bérés anu dipilari. Filamén awét sareng awét.

Saha waé anu tiasa dianggo:
Henteu janten masalah naha anjeun propésional atanapi pemula, Angle Sash Paint Brush ieu saé kanggo pangguna naon waé.

Kami nampi kustomisasi tina sababaraha jinis sikat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali