Naha milih urang

Kauntungan urang

01

PERALATAN urang

YTS parantos ngalengkepan langkung ti 100 sét semi-otomatis sareng sikat otomatis ngadamel sareng alat uji coba, anu tiasa ningkatkeun kamampuan produksi YTS sacara dramatis. Dina waktos anu sasarengan, YTS sacara mandiri ngembangkeun mesin pembuatan ferrule otomatis sareng aplikasi sanés saluyu sareng ciri produksi nyalira. Peralatan produksi otomatis anu bénten-bénten bénten sareng anu sanés di industri. Salaku tambahan, urang tiasa ngagaduhan langkung kendali kana waktos pangiriman produk kami (ETD & ETA). Ayeuna YTS gaduh produktivitas 50 juta sikat, 30 juta rol sareng langkung ti 3000 ton bahan bulu.

BENGKEL MANUFACTURING KAMI

YTS gaduh langkung ti 150 karyawan pabrik bengkel sareng urang sadayana parantos sadar operasi lini produksi semi-otomatis sareng otomatis otomatis. Rarancang workstations parantos ramping sareng wajar. Alat-alat produksi saderhana sareng cerdas, anu gampang dianggo para karyawan. Sadaya padamel online gaduh palatihan propésional sareng sacara ketat nuturkeun prosés sareng standar kualitas. Sistem kontrol kualitas YTS nyaéta sapanjang prosés tina bahan ram dugi ka réngsé produk. Kami nerapkeun pamariksaan sampling 20% ​​sareng 100% pamariksaan lengkep saatos sadaya produk réngsé.

02

03

MAKMAL KAMI

Laboratorium kami dianggo pikeun nguji sikat kami sareng milarian cara pikeun ningkatkeun deui. Kami ngalakukeun seueur tés komprehensif sateuacan urang ngajual sikat kami ka pasar, produk anyar kami ogé dikembangkeun di laboratorium ieu.