Tentang Kami

Saha kami?

Kusabab YTS parantos dimimitian dina lokakarya kulawarga anu khas di Baoding, Hebei taun 1990, éta parantos niténan gaya manajemén "Kualitas di luhur sadayana". Dina awalna, bisnis utama YTS nyaéta ngajual bulu pindang, sareng teu lami deui janten hiji-hijina panyawat Pabrik Sikat Beijing.

img
img2

Dina taun 2005, ngenalkeun téknologi sareng mesin ngamungkinkeun YTS ngagedékeun usahana na pikeun cet daerah sikat. Dina taun anu sami, YTS ngadegkeun kantor pusatna — pabrik di Qingyuan Industrial Park, daérah pinggiran kota Baoding, Hebei. Éta dumukna langkung ti 700.000 méter pasagi, dibentuk ku pabrik ngadamel bulu rebus, pabrik gambar filamén, departemen ngadamel gagang, departemen ngadamel sikat.

Supados langkung kompetitif, YTS kéngingkeun Pabrik Sikat Beijing sareng mérekna "Tembok Ageung" dina 2016. Dina akuisisi ieu, YTS ngadamel kamajuan anu penting deui sanés ngan ukur dina prosés manufaktur tapi ogé pangsa pasar domestik.

Naha Milih YTS?

Langkung tilu dékade, "kualitas di luhur sadayana" parantos dilatih dina émutan padamel. Sikat kualitas luhur kami nampi sambutan anu hangat ti para nasabah sadunya.

Saatos taun latihan, GB / T 19001-2016 / ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas, sistem lingkungan GB / T 24001-2016 / ISO140001: 2015 parantos didirikeun sareng parantos ngalangkungan sertifikasi industri anu katarima sacara internasional WCA sareng SQP.

YTS ngagaduhan langkung ti 300 padamel, kalebet désainer propésional, insinyur. Kami gaduh kamampuan pikeun ngembangkeun bagian anyar sareng produk pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu pangsaéna. Kami ogé gaduh pangiriman gancang sareng layanan saatos-penjualan pikeun ningkatkeun daya saing urang. Kami ngalayanan konsumén urang sacara konsisten sareng tepat waktos. Tujuan utama YTS nyaéta pikeun terus ngembangkeun produk anyar, ningkatkeun kualitas, ngirangan biaya, sareng nampilkeun produk anu pangsaéna ka konsumén kalayan harga anu paling kompetitif.

YTS ngagaduhan langkung ti 300 padamel kalayan produksi 20.000 karton bulu sareng 30 jutaan sikat taunan. Seueur tukang sikat YTS's ngagaduhan pangalaman langkung ti dua dékade, nyandak bahan baku anu paling saé sareng ngajantenkeun sikat semén anu pangsaéna.