WILUJENG KA YTS

Langkung tilu dékade, "kualitas di luhur sadayana" parantos dilatih dina émutan padamel.
Diajar deui
  • Manufacturer

    Pabrikan

    YTS ngagaduhan langkung ti 300 padamel, kalebet désainer propésional, insinyur. Kami gaduh kamampuan pikeun ngembangkeun bagian anyar sareng produk pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu pangsaéna.
  • Intention creation

    Ngahaja diciptakeun

    Supados langkung kompetitif, YTS kéngingkeun Pabrik Sikat Beijing sareng mérekna "Tembok Ageung" dina 2016. Dina akuisisi ieu, YTS ngadamel kamajuan anu penting deui sanés ngan ukur dina prosés manufaktur tapi ogé pangsa pasar domestik.
  • Excellent quality

    Kualitas alus teuing

    Saatos taun latihan, GB / T 19001-2016 / ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas, sistem lingkungan GB / T 24001-2016 / ISO140001: 2015 parantos didirikeun sareng parantos ngalangkungan sertifikasi industri anu katarima sacara internasional WCA sareng SQP.

Tentang Kami

Kusabab YTS parantos dimimitian dina lokakarya kulawarga anu khas di Baoding, Hebei taun 1990, éta parantos niténan gaya manajemén "Kualitas di luhur sadayana". Dina awalna, bisnis utama YTS nyaéta ngajual bulu pindang, sareng teu lami deui janten hiji-hijina panyawat Pabrik Sikat Beijing.

 

Dina taun 2005, ngenalkeun téknologi sareng mesin ngamungkinkeun YTS ngagedékeun usahana na pikeun cet daerah sikat. Dina taun anu sami, YTS ngadegkeun kantor pusatna — pabrik di Qingyuan Industrial Park, daérah pinggiran kota Baoding, Hebei. Éta dumukna langkung ti 700.000 méter pasagi, dibentuk ku pabrik ngadamel bulu rebus, pabrik gambar filamén, departemen ngadamel gagang, ngadamel sikat ...

  • aboutimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg